Kull 20

nikita4 Nikita

Nu är det bestämt!
Nikita kommer att paras med Marley, Arbetsviljans sockerkaka.
Till min stora glädje är Marley så lik min älskade Lajban, Arbetsviljans kokoskaka. Kanske inte så konstigt eftersom de är bröder, men även syskon kan vara olika. Marley uppvisar samma fantastiska arbetslust, samma balans och lugn, fokus och koncentration i arbete. Han är en mycket vänlig och trevlig hund utan resursförsvar och han går ihop med såväl hanar som tikar. Han är helt spontan vid apportering av vilt och är lugn och fin i passivitet. Marley passar Nikita utseendemässigt. Han är 52 cm hög med proportionerlig kropp. Min Lajban är ju kastrerad p.g.a att han är för hög och har kroksvans.
Det bästa av allt är att vi nu får möjlighet att para två fantastiska hundar där vi känner såväl syskon samt föräldrar på bådas sidor. Vi har sett deras och syskonens mentalbeskrivningar och har träffat och tränat med flera av dem sedan de var unga. Vi vet vad vi väljer!
Mer information kommer så småningom. Nedan några bilder på Marley tagna av Helena Gustafsson.

marley 5

marley dummy2    marley 4  marley and 2  marley dummy